Interieur

Het Interieur van de Astra TwinTop

De praktijk leert dat het uiterlijk het belangrijkste argument is om voor een bepaalde auto te kiezen. Van alle Astra's komt de nieuwe design-taal van Opel het best tot zijn recht bij de TwinTop. Alhoewel de auto ruimte biedt aan slechts twee personen en hun bagage, de achterbank is enkel geschikt voor kinderen of volwassenen onder de 1m70. met het dak in gesloten toestand is er gewoon niet zoveel hoofdruimte en in cabrio toestand is er de storende rijwind (voor sommigen storend voor andere het echte cabrio gevoel....)

Het windscherm dat mooi kan worden opgeborgen in de daarvoor voorziene ruimte dient enkel voor de 2 voorste plaatsen.

In de astra TT werd deze ruimte voorzien omdat er nogal veel commentaar is gekomen op het feit dat deze ruimte in de kleine Tigra TwinTop niet aanwezig was. Eén van de minpunten was hierdoor al opgelost.

Tussen de achterzetels werd ook een openklapbaar luik voorzien voor transport van langere voorwerpen, ski's bvb. De kofferinhoud in coupé mode bedraagt 440 Liter en in cabrio modus 205 Liter.

 

ALPHA, SILVER / ELBA, ANTRACIET

 

ALPHA SIGNAL RED / ELBA, ANTRACIET

 

ALPHA SILVER / MORROCANA, ANTRACIET

 

LEDER MONDIAL, ANTRACIET

 

LEDER MONDIAL, SADDLE BROWN

 

Door de 4 zitplaatsen en de nodige plaats voor het daksysteem is de TwinTop bijna even lang als de stationcar. Dat maakt deze Astra buitengewoon elegant en plaatst de TwinTop gevoelsmatig direct boven de "Astra Gran Turismo Coupé" (GTC).